Open Training 7 okt

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende sport of ben je gewoon benieuwd of roller derby iets voor jou is? Kom het gratis en vrijblijvend uitproberen tijdens de open training op 7 oktober.

Kan je nog niet (goed) rolschaatsen? Geen probleem! Wij leren jou de basics van het rolschaatsen. Binnen enkele weken kan jij skaten, remmen, veilig vallen en weer opstaan. Zo stomen wij je in 15 weken klaar voor het echte werk: roller derby!

Roller derby is een full contact sport op rolschaatsen. Het is een explosieve sport waarbij je de tegenstanders in de weg zit door ze te blocken of uit de baan te hitten, terwijl je jouw eigen teamgenoten helpt om langs de tegenpartij te komen. Het is een echte teamsport waarbij je ondertussen ook nog eens fysiek wordt uitgedaagd.

Hoe dit eruit ziet? Check deze promo video van de legendarische jammer Loren Mutch van Rose City Rollers: https://www.youtube.com/watch?v=DNqTQ0dFnD8

Om deze sport veilig en eerlijk te kunnen spelen zijn er uiteraard ook scheidsrechters nodig, deze staan ook op rolschaatsen. Ook als je hier interesse in hebt kan je deelnemen aan onze open training, om de juiste skating skills te leren.

★ Locatie ★
Sporthal de Ganzerik,
Ganzerik 1
Breda

★ Tijd ★
19u-20.30u

★ Aanmelden ★
Stuur een mail naar freshmeat@rollerderbybreda.com om je aan te melden. Vermeld daarin ook jouw schoenmaat, als je skates van ons wilt lenen.

★ Vragen? ★
Stel jouw vraag hier via facebook of stuur ons een e-mail via freshmeat@rollerderbybreda.com